Live Web

Liveweb

Online Video Marketing Concept

Liveweb dezvoltă reclame video online care utilizează un purtător de cuvânt 3D. Liveweb este purtătorul de cuvânt al 3D conceput pentru a aduce viaţă si personalitate umană site-ului tău. Liveweb este o aplicaţie plug-n-play pentru site-ul dumneavoastră livrând publicitate prin imagini video 3d transparente. Liveweb este publicitate video online, folosind un purtător de cuvânt video pentru a întâmpina un vizitator în momentul în care acesta ajunge pe site-ul dvs. Liveweb este conceput pentru orice afacere care doreşte să obţină rezultate mai bune prin intermediul site-ului propriu, prin campanii de e-mail sau ,în general, o mai bună vizibilitate online. Rata de conversie site-ul dumneavoastră va creşte odată ce Liveweb este pus în aplicare. Liveweb a revoluţionat modul în care comunicarea a evoluat în mediul on-line. Liveweb este o tehnologie video 3D care suprapune peste site-ul dumneavoastră un purtător de cuvânt video şi creează o puternică primă impresie. Statisticile Liveweb arată că vizitatorii urmăresc şi urmează indicaţiile purtătorului de cuvânt video.

Liveweb va captiva vizitatorii, va permite să transmiteţi un mesaj puternic şi va a creşte rata de conversie a site-ului dumneavoastră. Liveweb este un instrument video de marketing şi publicitate foarte puternic. Purtătorul de cuvânt  Liveweb poate creşte rata de conversie a site-ul dumneavoastră cu până la 300%

Liveweb – pachete & servicii

Liveweb – implementare Plug-n-Play

Avem pachete de produse Liveweb potrivite pentru fiecare buget. Puteţi alege din biblioteca noastră de mesaje generice preînregistrate sau puteţi alege o soluţie personalizată pentru produsul sau serviciul dumneavoastră. Planurile anuale de afişare (pay-per-play – PPP) depind de trafic site-ul dumneavoastră. Veţi vedea creşterea ratei de conversie atunci când adăugaţi un purtător de cuvânt video prezenţei dumneavoastră pe web. Tehnologia Liveweb este foarte simplu de pus în aplicare. Introduce un mic cod HTML în site-ul dumneavoastră şi … GATA! Noi facem restul. Liveweb oferă claritate superioară, dimensiune optimă şi suprapunere corectă de streaming video pentru a se asigura că vizitatorii vor avea o experienţă video antrenantă.